Valera

Det Schweiziske mærke Valera har produceret hårplejeprodukter siden 1955. Deres konstante fokus har været på hårets sundhed og udseende, som er tæt forbundet med en persons image og velvære.
VALERA drager fordel af det solide omdømme af kravet “Made in Switzerland”. Det schweiziske kors, som er et internationalt anerkendt logo, garanterer en positiv påskønnelse af VALERA-mærket. Det schweiziske billede kommunikerer værdier som kvalitet, præcision, pålidelighed, kompetence, respekt for sundhed, miljø og eksklusivitet. Det schweiziske kors tilbyder derfor en unik positionering og brandets troværdighed og påvirker positiv forbrugerens mening og valg. Valera's produker sælges i mere end 80 lande verden over.

Swiss logo

Professionalisme

VALERAs know-how har altid været baseret på et tæt samarbejde med den professionelle verden af ​​frisører, der er specialisterne inden for styling og hårpleje. VALERA samarbejder med berømte stylister om udviklingen af ​​sine apparater og deltager på de vigtigste shows i den professionelle hårindustri, hvor VALERA er anerkendt som et af de bedst etablerede mærker.
 

Billede proffisionalisme

Schweizisk produktion og udvikling

VALERA fremstiller selv de schweiziske Ionic Comfort hårtørrere og Swiss’X glattejern på sin egen fabrik i Ticino, Schweiz. VALERAs strategi er ikke kun at vedligeholde, men også at udvide produktionen i Schweiz.
VALERA vægter kvalitet, gennemtænkte og innovative produkter særdeles højt, dette indenfor deres kernekompetencer hårtørrere, glattejern, krøllejern, hårklippere og trimmere.
VALERA produktudviklere sikrer, at produkter er designet specifikt til markedet efter feedback og input fra frisørere.
Eksklusivt tilbehør som ROTOCORD, det drejelige hængsel til professionelle hårtørrerkabler, gør for eksempel forskellen på VALERA og gør dem unikke på markedet.

Billede In-house