Lurch

Siden 1995 har det tyske brand Lurch skabt og markedsført manuelle køkkenredskaber, der overhovedet ikke har brug for elektricitet og med et tydeligt fokus på forbrugernes behov hele tiden. Værdi for pengene er også en selvfølge. Alle Lurch-produkter er designet til at blive brugt hver dag. Lurch definerer sig selv som en udvikler, producent og markedsfører af innovative produktserier til køkkenet og husholdningen. Lurch bruger kun materiale af høj kvalitet til produkterne for at sikre, at værktøjer og maskiner fungerer fra den første dag og i mange år fremover. Lurch har i deres udvalg mange forskellige værktøjer til at skære, rive og hakke frugt, grønsager, nødder og mange andre lækre sager. I vores produktudvalg fra Lurch finder du også snesevis af småt køkkenudstyr, som giver dig muligheden for at bruge meget mere friske fødevarer til at tilberede måltider.

 

 

Multi manuelle køkkenmaskiner


Enkle, intuitive, billige og stabile køkkenmaskiner spiralerer let æbler, rødbeder, kartofler og zucchini med meget lidt affald. Der er tre slags spiralskæremaskiner og tre mindre håndspiralskærer. Alle disse køkkenmaskiner har meget skarpe klinger! Det gør dem lette at bruge, og de skærer hårde grøntsager let. Base & Soul er et nyt manuelt køkken multisystem, som er en fantastisk maskine for alle, der ikke har adgang til elektricitet, som f.eks. i nogle sommerhuse. Til en enhed er der altid inkluderet en base-enhed (Base) og en funktionel enhed (Soul), så du skal bare købe en hel enhed, og derefter kan du bruge alle Soul-enheder med en Base.

 

 

Køkkenredskaber

Lurch har et stort udvalg af køkkenredskaber, der kan hjælpe dig i dagligdagen. I dette afsnit finder du alle mulige redskaber til madlavning, såsom opøser, spartler og rivejern., samt et par mere specielle redskaber, som en "twister" - kan udhule forskellige grønsager, til at kreere f.eks. spændende vegetariske retter.

 

 

 

 

Isterninge forme

100% Platin silikone. Aftageligt låg. 15 års garanti. Isterningeforme til at kreere firkantet eller runde kugle isterninger. Disse forme kan bruges til at nedfryse f.eks. babymad. Varmemodstand fra -40°C - 240°C. Brug isterningerne til at skabe vidunderlige kølige drinks.

 

 

 

 

 

Bagning

Det rigtige bageudstyr kan gøre bagning så meget lettere. Find alle bageredskaber til at bage de perfekte kager eller boller. LURCHs originale FLEXI®FORM er lavet af 100% platin silikone og så er de 100% anti-stick. Alle de andre bager redskaber som kageruller, piskeris, spartler, skrabere m.m. er også at finde her.

 

 

 

 

 

Krydderikværne

Alle kværne fra TANGO serien har kværnemekanismen øverst, så du skal vende dem for at kværne. Dette garanterer, at dit bord forbliver rent. Krydder nemt din madlavning med disse dejlige kværne. Hvorfor ikke prøve at eksperimenterer med krydderier og ændre din madlavningsmetoder, ved f.eks. at prøve med røget salt i stedet for standard havsalt i din nye kværn.

 

 

 

 

Professionelt udstyr

LURCHs serie af 100% platin silikone bageplader er hovedsageligt tænkt til professionel brug. De specielle mål på 60 x40 cm er blevet designet til at afspejle kravene for professionelle ovne.