Legnoart

 

Legnoart har vendt den italienske mad- og vinkultur til deres egen og til en helt nye dimension. De har  skabt lækkerier i træ som proptrækker, skærebræt og osteknive, som finder deres pladser til borddækning med kvalitetsvine og god mad. Legnoart-produkter er smukke, funktionelle og af høj kvalitet, og mens man bruger dem, kan man føle deres tekniske funktions kunnen.

Legnoart foretrækker minimalistisk design og tager hensyn til detaljer i hvert eneste produkt. De bruger fremragende materialer, der lader hvert stykke se unikt ud, på grund af træets egen karakter, i stedet for at bruge kemiske produkter eller processer for at få hvert stykke til at ligne hinanden.

 

 

Vin tilbehør

Legnoart har skabt mange forskellige slags proptrækkere til både hjemme og professionelt brug. Du kan også i vores vinudstyr´s udvalg finde proptrækkersæt med tre eller fem forskellige slags nyttige ting, f.eks. champagneprop eller hældetud i stål osv. For at færdiggøre dit vinudstyr, kan du i Legnoart´s udvalg af vintilbehør finde flotte vinreoler eller karaffelsæt.

 

 

 

 

Knive

Hvad er bedre for vin end et lækkert stykke god ost præsenteret på et smukt skærebræt med elegante osteknive. Legnoart tilbyder osteknivsæt, der har knive til forskellige slags ost. Der er også forskellige steakknive i Legnoart´s flotte sortiment, der enten er pakket i en enkel trækasse eller i en luksus gaveæske. For dem der kan lide at samle svampe i skoven, tilbyder vi en dejlig svampekniv med en integreret børste.

 

 

 

 

 

Skærebræt m.m.

Fra elegant skrærebræt til et innovativt Sushi sæt, sætter Legnoart standarden for smukt og funktionelt bordservice. Ideen med Legnoarts er at tilbyde enkle og funktionelle produkter der holder i det daglige liv. Oplev det brede udvalg af bordservice produkter fra Legnoart, hvor du kan finde alt, hvad du har brug for til dagligdagen.

 

 

 

Krydderikværne

Legnoart har i deres sortiment sågar også mange forskellige salt- og peberkværne i træ, endda også en chilikværn. De nyeste produkter hedder Hercules og ser meget exclusive ud. Disse kværne er lavet af massivt asketræ og er alle håndlavet i Italien, salt- og peberkværnene har alle en justerbar kværn. For at få det perfekte udseende, er de netop færdiggjort i hånden.