Everglades

Den hollandske virksomhed Everglades startede for mere end 20 år siden med salg af små husholdningsapparater, sortimentet har udviklet sig bred gennem årene. I dag er Everglades et velkendt brand, som øger salg og markedsandele år efter år.

 

 

Specialkølere

Hold din sodavand og andre forfriskninger kolde og friske med Everglades barkøleskabe. Disse praktiske små køleskabe passer i køkkener med minimal plads tilgængelig. Bemærk at barkøleskabene er til at køle drikkevarer og ikke egner sig til fødevarer.

 

 

 

 

 

Køleskabe

Når du køber et nyt køleskab, er hovedfunktionen, som alle kigger efter, størrelsen. Everglades tilbyder standard køleskabe i forskellige størrelser og med eller uden fryser. Overvej størrelsen på dit køkken og din husstands behov, inden du vælger en køleskabsmodel.

 

 

 

 

 

Fryser

Everglades har fryseskabe såvel som kummefrysere i sit sortiment. At finde den, der er rigtig for din familie, betyder at du tager højde for pladsen du har tilgængelig, opbevaringsbehov og antallet af personer i din husstand.

 

 

 

 

 

 

Køle-og fryseskab

Everglades køle- og fryseskab kombinationen har virkelig et godt forhold mellem pris og ydeevne. Nogle af modellerne har en speciel funktion som en praktisk vanddispenser i døren.