Graef

Det tyske brand Graef er velkendt for højkvalitetspålægsmaskiner gennem 50 år. Det er et af de stærkeste brands i Tyskland. Graef lægger vægt på godt design og har allerede fået mange priser såsom ”Plus X Award”, ”Red Dot Design Award” eller ”German Design Award”.

Graef ønsker at tilbyde produkter af høj kvalitet som et holdbare i årevis, hvilket bliver mere og mere vigtigt nu om dage.

 

 

Pålægsmaskiner og elektriske knive

Nyd smagen af friskskåret mad fra dit eget køkken med en pålægsmaskine fra Graef. Klingen af rustfrit stål giver dig mulighed for at skære brød, ost, kød og meget mere. Kendsgerningen med at tyndere skiver smager bedre er velkendt. Jo tyndere skiver, desto bedre smager de. Med pålægsmaskiner fra Graef kan du tilberede ceviche, carpaccios, vegetabilske carpaccios og mange andre retter. Graef har i sortimentet også en elektrisk kniv, der hurtigt og effektivt skærer gennem kød og andre fødevarer

 

 

Dehydrator

Den ældste måde, at preservere mad på, har altid været at tørre maden. Graef´s dehydratorer åbner nu op for en helt ny måde, at forberede, præsentere og preservere maden på. Dehydratorerne tilbyder ikke kun muligheden for at preservere mad, men også at presevere maden på en sundere måde. Dette hjælper dig i at undgå forskellige kemikalier og forurenede stoffer, der i dag nemt forefindes i kommicielle tørrede frugt og grøntsager.  

 

 

 

 

 

Kaffe og te

Kategorien Kaffe og Te indeholder alt der har noget med kaffe eller te at gøre. Start med en kaffekværn til at kværne kaffebønnerne, umiddelbart før brug. Tilbered herefter din kaffe med en kaffemaskine af eget valg. Ønsker du kaffe med mælk, se da efter de forskellige mælkeskummere. Te-elskere kan vælge mellem en række elkedler, hvoraf nogle giver mulighed for at variere vandtemperaturen, så den passer perfekt til din te-blanding.

 

 

Blender og juicer

En god kvalitetsblender, som den fra Graef fjerner besværet med at blende supper, saucer og smoothies, eller hakke grøntsager, frugter og urter. Stavblenderne er ideelle til mindre køkkener, hvor der ikke er plads til en blender med kande, samt foodprocessor. Til dem med plads i køkkenet, tilbyder Graef en fremragende blender med 1000 W motor og 20.000 omdrejninger i minuttet.

 

 

 

 

 

Madlavning

Graefs madlavningskategori inkluderer forskellige apparater. Start dagen med en friskristet toast, enten på toasteren til 2 eller 4 skiver brød, hvor tilbehør til at riste boller medfølger. Der er også praktiske redskaber til at lave måltider, såsom kompakt chopper eller en meget alsidig kødkværn, som også kan anvendes til at lave kiks.

 

 

 

 

 

 

Bagning

Ahorn sirup, bærkompot og chokoladesauce… Der er intet som et tårn af vafler med velsmagende fyld til en fantastisk morgenmad eller brunch, eller endda til frokost eller middag, hvis du foretrækker velsmagende vafler toppet med salte ingredienser som skinke og ost.