RAW

Uanset om du vil lave en sund smoothie eller mixe en lækker salatdressing, er en blender et alsidig køkken redskab. Hvis du vil fremstille et bredt sortiment af opskrifter, har du brug for en blender med høj ydeevne, der er mere kraftfuld end standardmodellerne. Den ekstreme kraftige motor fra RAW blenderne adskiller sig fra almindelige blendere, fordi den giver dig mulighed for at arbejde i et højere tempo end traditionelle blendere, så de er i stand til at pulverisere ingredienser mere effektivt. Med en RAW blender, kan du lave de sædvanlige smoothies, milkshakes, frosne coctails, salatdressing og sovse endda også skabe nøddesmør. 

 

 

Blender & Juicer


RAW tilbyder mange forskellige blendere, så det er vigtigt at finde den helt rigtige model til dit behov. Det betyder at finde ud af, hvor kraftig motoren skal være og hvilken kande størrelse der passer bedst til dig og dit køkken.

 

 

 

 

 

 

 

Udstyr

Det findes noget udstyr til RAW-blenderne. En ekstra kande kunne være meget praktisk at have. Nøddemælk poser er f.eks. et andet godt udstyr for veganer, til at lave deres egen nøddemælk til en cafe latte bl.a.