RAW

Uanset om du vil lave en sund smoothie eller mixe en lækker salatdressing, er en blender et alsidig køkken redskab. Hvis du vil fremstille et bredt sortiment af opskrifter, har du brug for en blender med høj ydeevne, der er mere kraftfuld end standardmodellerne. Den ekstreme kraftige motor fra RAW blenderne adskiller sig fra almindelige blendere, fordi den giver dig mulighed for at arbejde i et højere tempo end traditionelle blendere, så de er i stand til at pulverisere ingredienser mere effektivt. Med en RAW blender, kan du lave de sædvanlige smoothies, milkshakes, frosne coctails, salatdressing og sovse endda også skabe nøddesmør. 

 

Blender & Juicer


RAW tilbyder mange forskellige blendere, så det er vigtigt at finde den helt rigtige model til dit behov. Det betyder at finde ud af, hvor kraftig motoren skal være og hvilken kande størrelse der passer bedst til dig og dit køkken. Raw tilbyder blendere der leverer topresultater i køkkenet, baren eller caféen. Raw har varianter med høj ydeevne, som gør det muligt at lave alt fra smoothies, frosne cocktails, supper, sovse til nøddesmør.

 

 

 

 

 

 

Udstyr

Det findes noget udstyr til RAW-blenderne. En ekstra kande kunne være meget praktisk at have. Nøddemælk poser er f.eks. et andet godt udstyr for veganer, til at lave deres egen nøddemælk til en cafe latte bl.a.

 

 

 

Tips og tricks til blenderen

Tip 1. Sikkerhedsfunktion i låget

Vær opmærksom på, at låget på vores blender har en sikkerhedsfunktion. Dette kan gøre det sværere at sætte låget på og tage det af. Funktionen sikrer dog, at låget sidder korrekt, før du kan tænde blenderen, og reducerer dermed uheld og at låget ryger af under brug.

Tip 2. Rækkefølgen af ​​ingredienserne i Tritan-beholderen er vigtig

1. Væske (vand, mælk, juice)
2. Tørre ingredienser (nødder, krydderier)
3. Bladgrøn
4. frugter, grøntsager
5. Is og frosne grøntsager

Tip 3. Nem og hurtig rengøring

Fyld kanden halvt med varmt vand, tilsæt en dråbe opvaskemiddel, sæt blenderen på højeste hastighed og se kanden rengøre sig selv inden for 60 sekunder. Skyl derefter kanden under vandhanen og tør den. Så er den nemt og nemt klar til næste blanding.

Tip 4. Den medfølgende stamper er et nyttigt redskab

Ved tykke, tungere blandinger kan stemplet hjælpe med at cirkulere blandingen i kanden, mens alle luftbobler, der dannes omkring kniven, brydes op. Drej stemplet rundt om beholderens yderkanter og mod midten, indtil der dannes en hvirvel, og din blanding blandes fint.

Tip 5. Knus en avocadokerne med standmixeren

Kernen indeholder frugtens værdifulde næringsstoffer i koncentreret form – antioxidanter og umættede fedtsyrer. Disse beskytter mod frie radikaler, som kan angribe og beskadige dine celler. Avocadokernen smager let af nødder og passer særligt godt til en grøn smoothie.

Yderligere tips

1. Når du blander med væsker, skal du altid starte med lav hastighed
for at undgå, at væsken løber ud.
Skift først til højere hastighed, når blandingen er stabil.
2. Hvis blandingen klumper, skal du bruge »puls-knappen« og eventuelt
stødet.
3. Ved fremstilling af mere kompakte produkter – f.eks. hakket kød –
skal du bruge »puls-knappen« og først gradvist øge
hastigheden.
4. Den kraftige blender blander de fleste produkter på ca. 30 sekunder. Ved
intensiv blanding bør 2 minutter ikke overskrides.
5. Tilføjelse af yderligere produkter under drift:
a) Stop først blenderen – først derefter kan du fylde mere på.
b) Ved f.eks. frugtsmoothies er det også muligt at fjerne den lille lukning
for at tilføje vand eller andre væsker under drift. Vær forsigtig med
varme drikke.
6. Hvis mixeren går i stå efter påfyldning,
skal du bruge »pulse-knappen« eller bruge stemplet.

Tips og tricks til blenderen