iFavine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iFAVINE Group er et multinationalt firma, som har specialiseret sig i, at udvikle og sælge værktøjer der genopfinder glæden ved vinsmagning. For restauranter er iFAVINE produkterne en fantastisk opfindelse til at kunne servere "i sidste øjeblik bestilte" vine, der er perfekt dekanteret.

 

Vin Preserver

Med iFAVINE Wine Preserver kan du holde vinen frisk, efter du har åbnet flasken.  Dette fungerer på den måde, at den håndholdt enhed, via en særlig prop med ventilfunktion sender argon-gas ned i den halvt fyldte vinflaske. Argongassen fortrænger luften, der sendes ud af flasken gennem ventilerne i den fleksible prop.

På denne måde holder din vinrest sig bedre frisk, end hvis man benytter en almindelig luftpumpe. 

Alt efter hvor meget vin, der er tilbage i flasken og hvor hurtigt efter åbning at proppen og gassen bliver aktiveret, kan vinen holde sig i op til en uge i flasken. 

 

Decanter & Glas

ISommerlier fjerner alt besværet med normal dekantering på en ekslusiv og imponerende måde. ISommerlier blødgør både vinen med og tanninerne, som får den helt rigtige afrundede smag frem i din vin.

Dekanterer vinen på 1 min. – ikke timer, derfor perfekt til restaurantbrug. Fjerner luftforurenede stoffer og fugt, samt forstærker aromaer og fremhæver vinens fulde potentiale. Blødgør tanniner og aldre vinen. Fuldender iltningen.

Nem at betjene, kan styres via App.