Caso

 

Det tyske CASO Design er et ungt, men erfarent brand, som har kompetencer inden for adskillige køkkenprodukter og som altid videreudvikler sig. CASO Design har fokus på at fusionere køkkenet med de daglige rum gennem mobile apparater. CASO Design udvikler produkter, som positivt påvirker dagligdagen og giver nyttige funktioner, smukke linjer og nye ideer.

 

 

Vinkøleskabe

Det er meget tilfredsstillende når du kan være din egen vinsommelier og præsentere den perfekt kølede flaske til gæster i dit hjem. At servere det perfekte glas vin er en berigende oplevelse. CASO Design vinkøleskabe muliggør servering af vin i den rette temperatur. CASO Design tilbyder også indbyggede og fritstående modeller, samt vinkøleskabe med en eller to justerbare kølezoner til rød- og hvidvin.

 

 

 

 

Specialkølere

Udover vinkøleskabene har CASO Design i sit sortiment specialkølere. Outdoor Cooler kan placeres på terrassen så du altid har kølige drikkevarer ved hånden, ved en hyggelig grillaften med venner eller familie. Caso Designs Lounge Table har to store skuffer med justerbare temperaturzoner og mulighed for afspilning af musik for eksempel fra mobilen. Deres Dry-aged Cooler er et rustfrit skab til opbevaring og modning af godt kvalitetskød. 

 

 

 

 

 

Mikrobølgeovne

Mikrobølgeovnens alsidighed, hastighed og brugervenlighed har gjort den til en nødvendighed i køkkenet. CASO Design tilbyder forskellige mikrobølgeovne enten med et analogt driftspanel eller en touchskærm. Der er ovne kun med mikrobølgefunktion eller ovne der også har grill- og varmluftfunktion, nogle af dem endda med inverter teknologi. Vælg den, der passer bedst til dit behov.

 

 

 

Kogeplader

Mobile induktionskogeplader er en god måde til at få alle fordelene ved induktionsopvarmning. Disse kogeplader tillader meget temperaturstyring, så du kan tilberede maden til nøjagtig den temperatur du ønsker. CASO Design tilbyder et stort udvalg af induktionskogeplader i enkelt eller dobbelt udgave med forskellige funktioner. Alle CASO Designs kogeplader betjenes ved touch panelet. Kogepladerne egner sig udmærket til mobil catering, for eksempel til madlavningsevents.

 

 

 

 

 

Vakuummaskiner

Ved at anvende CASO Designs vakuummaskiner kan du være sikker på, at dine fødevarer forbliver friske i meget længere tid end blot i et køleskab. CASO Designs vakuummaskiner forsegler fødevarerne perfekt og fuldstændig lufttæt og er nem at betjene.

 

 

 

 

Vakuum tilbehør

For at anvende CASO Designs vakuummaskiner, skal du også bruge vakuumposer- eller ruller hvilket præsenteres i denne kategori, sammen med vakuumbeholdere. Alle CASO Design vakuumposer- og ruller er koge- og rivefast og kan også anvendes som fryseposer. Disse garanterer længere friskhed til dit kvalitetsfødevarer, end hvis de opbevares konventionelt i køleskabet.

 

 

 

 

Sous Vide Maskiner

Sous Vide – ”tilberedning af mad under vakuum” er blevet mere populær hos amatørkokke i de private hjem. Dette er ikke overraskende, da fødevarens naturlige smag bevares, kødet bliver mørt og saftigt og selv næringsstoffer, vitaminer og sporstoffer bibeholdes.

For at kunne anvende Sous Vide i dit køkken, har du brug for en vakuummaskine og en enhed der opretholder en konstant temperatur under tilberedningen. Tilberedningen i sig selv, er meget nem, retten bliver sammensat mens vakuumeringsposen fyldes.

Så simpelt og perfekt!

 

 

 

Sous Vide tilbehør

I denne sektion finder du velegnet tilbehør til Sous Vide tilberedning såsom beholdere og termoisoleringskugler.

 

 

 

 

 

 

Kaffe og te

Kaffe såvel som te er en passion. En passion med mange forskellige nuancer og variationer. Oplev fascinationen af kaffe og te med produkter fra CASO Design. Find den passende kaffekværn og kaffemaskine og aromaen af friskkværnet kaffe vil sprede sig. Eller en temaskine med klassisk bryggemetode. Der er også mange forskellige elkedler eller dispenser hvor du kan justere temperaturen du ønsker til din te.

 

 

 

Is- og isterningemaskiner

CASO Design tilbyder forskellige slags isterningemaskiner og ismaskiner med yoghurt funktion. Hjemmelavet is kan være berigende. Alt fra nydelse, samt fremstilling af egen is kan være en sjov aktivitet for hele familien.

 

 

 

 

 

Blender og juicer

For at leve godt må man spise godt. Derfor bør du starte din dag med at drikke en sund smoothie eller et glas friskpresset juice. Det er en perfekt og lækker måde at give din krop sunde næringsstoffer der forbedrer sundhed og vitalitet. I Caso Designs udvalg findes forskellige slags blendere og juicer. Find din favorit!

 

 

 

 

 

Fondue & Friture

Fondue er en uformel måde at samle familie og venner på. Tilbered din fondue på den traditionelle schweiziske måde med ost eller som en asiatisk version med bouillon og til dessert selvfølgelig med chokolade :) Yummy.

Varmluftsfriture anvender indvendige blæsere til at tilberede maden, hvilket giver dem et sprødt ydre uden meget olie. Eftersom varmluftsfriture kræver betydeligt mindre olie, sparer du kalorier og fedt. Nøglen til perfektionen findes i den supervarme luft der omgiver fødevarerne og lader dem tilberede grundigt og jævnt. Caso Designs Varmluftsfriture har forskellige programmer, så du nemt kan tilberede lækre snacks og andet.

 

 

Madlavning

Tilbered lækre måltider med produkter fra Caso Design. Vi tilbyder forskellige hakker, rivejern og andre fødevaremaskiner, der hjælper dig med at tilberede sunde måltider til dine kære. I denne kategori finder du også æggekogere og brødristere til forberedelse af morgenmad, samt andet udstyr den gør den daglige madlavning nemmere. 

 

 

 

 

Bagning

Der er intet bedre en duften af frisk brød i dit køkken. Brødbagning i hånden kan hurtigt blive hårdt, men brødbageren overtager denne opgave. CASO Designs brødbager blander dejen inden bagning. Alt du skal gøre er at tilføje ingredienserne og trykke på et par knapper.

 

 

 

Personlig og hjemlige pleje

 

CASO Design udvikler og tilbyder ikke kun diverse køkkenapparater, med er også interesserede i det generelle velbefindende for hver enkelt person. Personvægtene måder udover vægten også indhold af vand, muskel- og knoglemasse i din krop. I denne kategori findes også Ultra Sonic Cleaner som anvendes til rengøring af briller og smykker.

 

 

Produktkatalog