Steba

"Kvalitet. Pålidelighed. Kompetence." Disse 3 ord karakteriserer det 100 år gamle tyske firma fremragende. Steba producerer stadig nogle af deres produkter i Tyskland på deres egne produktionsanlæg.

 

 

Bagning

Tag din madlavning med til det næste niveau med vores Steba kompakt ovne. Ovnene bruger mindre energi end en ovn i fuld størrelse, men kan stadig klare større madlavningsopgaver. Disse ovne er et perfekt tilbehør til specielt mindre lejligheder, boliger eller campingvogne.

 

 

 

 

Sous-Vide maskiner

Sous-Vide madlavning bruger præcise temperaturregulering med cirkulation for at give resultater, som du ikke kan opnå gennem nogen anden madlavningsteknik. Med præcis e temperaturregulering I køkkenet giver Sous-Vide følgende resultater: Konsistens, smag, reduktion af affald og fleksibilitet. Find det passende produkt til dig under Steba Sous-Vide stav og Sous-Vide kar.

 

 

 

Sous-Vide tilbehør

For at bidrage til det energieffektive når du bruger Sous-Vide, skal du købe flydende isoleringsbolde til dit Sous-Vide udstyr. Steba isolations kugler leveres med 100 eller 200 kugler i et net, og de er helt opvaskemaskine sikre og nemme at opbevare.

 

 

 

 

Dehydrator

Steba Dehydratorer har elektronisk temperaturregulering og en timer, der giver dig mulighed for at lade den dehydrere din mad selv natten over. Afhængig af den proces og temperaturer, du bruger, er det muligt at konservere mad i imponerende tid med kun et minimalt tab af nogle næringsstoffer.

 

 

 

 

 

Madlavning

Fra de enkleste retter til komplicerede menuer hjælper Stebas-kogeapparater dig med at skabe velsmagende måltider fra morgenmad til middage. Uanset hvilken ny opskrift du vil teste, med apparater fra Steba gør du alt nemt.

 

 

 

 

Kaffe & Te

En elkedel er blevet et vigtigt apparat i ethvert hjem, da det sparer dig meget tid og energi, og de er også mere sikre sammenlignet med et komfur med kogeplade. Steba tilbyder kedler med forskellige kapacitetsområder og med temperaturjusteringer, som giver dig mulighed for at vælge den rigtige temperatur til din te-blanding.

 

 

 

 

 

 

Varmeplader og tilbehør

Med de elektriske opvarmningsbakker sikrer du altid, at maden spises, som der er beregnet til. At holde maden på disse bakker hjælper den med at holde sig varm og ikke miste smagen. Varmeplader giver dig mulighed for at holde forskellige gyder, pander og varmebestandige plader varme, indtil det er tid til at spise dit måltid. Perfekt til servering af flere retter ved samme temperatur.

 

 

 

Vakuum maskine

Disse Steba bord vakuum maskiner er de mest almindelige typer vakuum maskiner der bruges i køkkenet. Forsegleren klemmes ned på toppen af posen, støvsuger luften og forsegler derefter posen. Maden forbliver holdbar at spise i en betragtelig længere tid end hvis den ville blive opbevaret i et køleskab uden at forsegle den.  

 

 

 

 

 

Vakuum maskine tilbehør

Alle vakuumposer og ruller fra Steba er kogtætte, mikroovn sikre og beskytter maden mod fryserforbrænding. Vakuum beholder sættet består endda af en manuel vakuumpumpe.

 

 

 

 

 

Grill

Der er ikke noget som en grill. Steba har et forskelligt sortiment af BBQ-grill og bordgrill med al slags tilbehør. Grillpladerne har en nonstick-belægning, så maden ikke klæber fast, selv hvis du bruger søde sovse. Grillene har også justerbar temperatur, så du kan ændre den afhængigt af den mad du forbereder. 

 

 

 

 

Fondue & Friture

Fondue er en fantastisk måde for to eller flere mennesker at dele et måltid eller endda bare en dessert. En elektrisk fondue-gryde er sikrere at bruge, end en med en flamme som varmekilde. Steba´s keramisk fonduegryde er perfekt til at smelte f.eks. ost og med sine 8 brødgafler er den også fantastisk til fester.

Med en elektrisk frituregryde fra Steba kan du tilberede løgringe, sprøde pommes frites og andre dybstegte fødevarer efter din smag. De bedste friturefunktioner forbereder tilberedningseffektiviteten, brugervenligheden og oprydningen. Nyttige funktioner inkluderer en justerbar termostat, et signallys og et forseglet låsesikkerhedsdæksel.

 

 

 

Induktions kogeplader

Steba induktion kogeplader giver dig mulighed for at lave mad hurtigere, og de burger ikke så meget energi som andre kogeplader. For at få mest muligt ud af din induktionskogeplade vælger du bare den rigtige model – hvilket betyder at vide, hvilken størrelse, temperaturindstillinger og andre funktioner du ønsker for at sikre det passer bedst til dine madlavningsbehov.

 

 

 

Blender & Juicer

Alle har brug for flere portioner frugt og grønsager dagligt, men dette kan være vanskeligt at gøre med en krævende tidsplan. Heldigvis er saftpressere en nem måde at få dit behov af frugt opfyldt, for nogle mennesker er det en nemmere indsats at drikke frugt og grønsager end at spise dem. De vigtigste overvejelser, du skal huske på, er kapacitet og evne til at blende forskellige frugter og grønsager og juicerhastigheder. Steba´s juicers dækker alle disse funktioner. Hvis du vil lave dine egne sunde drikkevarer, eller du har en lidenskab for at mixe supper, dressinger, dips og andre opskrifter fra bunden af, så er en Steba blender lige det du har brug for.

 

 

 

 

Elektriske knive

Steba´s elektriske kniv er et specielt designet køkkenredskab, der bruges til at skære forskellige typer mad. Med denne kniv kan du skære næsten alt, hvad du måtte finde i det gennemsnitlige køkken. Mange mennesker foretrækker at bruge elektriske knive, når de hyppigt er værter ved fester og ofte serverer mad der skal serveres i skiver, såsom kød, brød og oste.

 

 

 

 

 

Is/Isterninger/Yoghurt maskine

Steba is maskinen er et fuldautomatisk apparat, der fremstiller delikat is fra de ingredienser, du vælger. Bare tilføj de valgte ingredienser, vælg programmet og lad Steba ismaskine gøre resten. Med STIC180 kan du endda lave yoghurt! Steba har også simplere yoghurt maskiner I deres sortiment, så du kan finde den helt rigtige til dit behov.

 

 

 

 

 

Personlige og wellness produkter

Steba har i deres sortiment både gulv- og piedestalventilatorer. De er mere kraftfulde end bordventilator, og de kan placeres hvor som helst i rummet, hvor du kar nok gulvplads. De kan afkøle et større område. Skulle du have brug for varme, hvis du ønsker at holde dig varm om vinteren uden at skulle skrue op for varmen, er en keramisk varmeovn fra Steba et godt valg. De kan hurtigt varme et helt rum op.