Cloer

Caspar Cloer grundlagde virksomheden CLOER i 1898 og nu driver den fjerde generation virksomheden. Alle Cloer produkter er udvikle med innovative ideer, og de holdbare produkter garanterer funktionalitet, ergonomi og høj kvalitet. Men de mest velkendte produkter fra Cloer er de mange forskellige vaffeljern!

Kaffe og te

Cloer tilbyder elkedler i forskellige størrelser. En elkedel er en simpel og sikker enhed, og brugsmulighederne er andet end blot at koge vand. Flere af Cloer´s elkedler tillader dig at vælge en præcis temperatur. Hvis du primært ønsker at anvende elkedlen til te, så vælg en model med denne egenskab. Denne egenskab er ligeledes god til tilberedning af babymad.

Madlavning

Cloers kvalitetsbrødristere med de rette egenskaber giver dig mulighed for at opnå den perfekte farve og tekstur på dit brød. Med en Cloer brødrister får du bruningskontrol, automatisk slukning og ekstra dybe lommer, der giver dig mulighed for at riste XXL-toasts uden af skulle vende dem halvvejs. De fleste Cloer brødristere har 2 lommer til brød, men har du en stor familie vil du sætte pris på en brødrister med 4 lommer. En brødrister med 4 lommer mindsker ventetiden ved morgenbordet.

Bagning

Cloer har forskellige slags vaffeljern. Efter vores mening, kommer valget af et vaffeljern an på de personlige præferencer. Belgiske vafler eller tykkere end hjerteformede vafler og har større fordybninger til smør, sirup eller hvad du ønsker at lægge på toppen. Cloer har også en plade der kan lave kegleformet vafler i sortimentet, hvilket er et dejligt apparat at have, sammen med en ismaskine.

Grill

Grilning er ikke kun en fremragende måde at tilberede mad, det er også en god mulighed for at tilbringe tid med familie og venner. Cloer har i sortimentet Raclette og bordgrills, såvel som BBQ-grills.

Blender & Juicer

Med Vakuum standmixer fra Cloer vil arbejdet i køkkenet blive nemt for dig. Vakuum standmixeren sørger for at de vigtige enzymer forbliver og alle næringsstofferne, da der ikke kommer noget ilt ind. Den tykke, rene saft, smoothie eller shake, vil derfor være en sund oplevelse at drikke.